Tekenaar/werkvoorbereider

Functieomschrijving

Functieomschrijving:

Heb jij ervaring met het tekenprogramma? Lees dan snel verder!

Als tekenaar/werkvoorbereider heb je ervaring met het tekenprogramma Stabiplan en of Revit. Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en tekenen van technische installaties en je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van installatieprojecten.

Je komt te werken in een dynamische en hechte organisatie waar vertrouwen in en op elkaar op nummer één staat. Het is een echt familiebedrijf. Dit bedrijf is al jaren voortrekker op het gebied van duurzaamheid en is continue op zoek naar kansrijke technieken om energie-efficiënt te bouwen.

Wij bieden

  • Salaris: conform CAO (klein metaal)
  • De vakantietoeslag is 8%
  • Je krijgt een pensioenregeling
  • Wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Wij vragen

  • 3D tekenen (BIM) is een pré
  • Je denkt en werkt op minimaal MTS niveau
  • Je hebt praktijkervaring in de installatietechniek

MCC Installaties en Vitaal Wonen

MCC Installaties is een erkend installatiebedrijf die allround installatiewerkzaamheden verricht in heel Nederland. Als totaalinstallateur richt MCC zich op woningbouw, en zonne-energie. Binnen Vitaal Wonen bouwen wij duurzame prefab woningen met 0 op de meter.

Je komt te werken in een dynamische en hechte organisatie waar vertrouwen in en op elkaar nummer één staat. Het is een echt familiebedrijf. Ons bedrijf is al jaren voortrekker op het gebied van duurzaamheid en is continue op zoek naar kansrijke technieken om energie-efficiënt te bouwen.

Dus ben jij die tekenaar/werkvoorbereider? geen 9 tot 5 mentaliteit en wil jij het visitekaartje zijn van MCC Installaties? Mail dan je interesse en C.V. naar geert@mccinstallaties.nl

Heb je vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure in het algemeen, neem dan contact op met Geert Kissen via telefoonnummer 088-0595900

Soort dienstverband: Voltijd

Copyright © 2017 MCCInstallaties.nl. All rights reserved. | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑