Veel gestelde vragen

– Controleer de elektriciteitsaansluiting
– Controleer de positie van de knop op de thermost

Een stroomstoring annuleert de programmering van de radiator. Deze zal dan opnieuw geprogrammeerd dienen te worden volgens de stappen in bijgevoegde link.

aat. Staat deze in de positie verwarmen?

De radiator stelt zich in de veiligheidsmodus. U dient eerst te checken of er vloeistof is gelekt uit de radiator. Als dit niet het geval is dient u de radiator uit het stopcontact te halen. Na 5 minuten steekt u de radiator weer in het stopcontact. Blijft het lampje rood / groen knipperen dan dient u dit te melden.

U dient de batterijen te gebruiken welke worden voorgeschreven door de fabrikant. Het gebruik van “zwakke” batterijen kan resulteren dat de rookmelder blijft piepen.

Heeft u wel de juiste batterijen gebruikt en blijft de rookmelder nog steeds piepen, maak dan de rookmelder schoon met een stofzuiger, mocht dit ook niet baten kunt u contact opnemen met ons middels het storingsnummer dat bij u bekend is.

Zorg er voor dat u de rookmelders regelmatig schoon maakt met een droge doek of stofzuiger. Er kan vuil in de rookmelder gaan zitten waardoor de rookmelder op den duur verstopt raakt en af gaat.

Mocht het schoonmaken niet helpen dan kunt u contact opnemen met ons door middels het storingsnummer dat bij u bekend is.

Draai de hoofdkraan dicht zodat er geen water meer kan lekken. Bel daarna het storingsnummer dat bij u bekend is.

Probeer met een hard voorwerp, bijvoorbeeld de achterkant van een schroevendraaier, op de kraan te tikken.

Mocht dit niet helpen dan kunt u contact opnemen met ons via het storingsnummer dat bij u bekend is.

Kijk voor andere vragen over de buitenkraan en meerdere instructies onder het tabblad “Verwarming & tapwater” op deze site.

Dit kunnen verschillende rode lampjes zijn;

  1. rode lampje op de groepenverdeler;
    dit is een pulsmeter. Deze geeft de pulsen aan die de installatie doorgeeft dat deze in werking is. Dit is normaal.
  2. rode lampje op het monitoringskastje;
    dit is een lampje dat de monitoring misschien niet goed functioneert, kijk voor meer informatie onder het tabblad “Monitoring” bij “Veel gestelde vragen” voor meer informatie hierover.
  3. rode lampje op de omvormer;
    als deze rood is dan is de omvormer niet in werking. Dit kan voorkomen als er onvoldoende zonlicht is of als er een storingsmelding te zien is op de omvormer. Bij storingsmelding dient u een melding naar uw verhuurder/installateur te maken hiervan.

Copyright © 2017 MCCInstallaties.nl. All rights reserved. | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑