Veel gestelde vragen

Internetverbinding
Het monitoring systeem in de woning heeft een internetverbinding nodig om te kunnen functioneren. Om het monitoringsysteem te verbinden met de internetvoorziening in de woning is een kabel aanwezig in de meterkast.

Deze kabel is gemakkelijk te herkennen aan de rode/oranje huls aan de zijde van connector. Wij vragen u als bewoner om zorg te dragen dat deze kabel verbonden is met een modem of router die verbonden is met een werkende internetverbinding.

Elektrische voeding
Mocht u de kabel met oranje huls hebben aangesloten op uw modem, maar nog steeds geen verbinding hebben dan kunt u de groep waarop deze is aangesloten 5 minuten uitschakelen en hierna weer inschakelen.

Het monitoringsysteem is aangesloten op groep 3 (algemene groep) in de verdeelkast van de technische kast in de berging

Op het witje kastje in de ”installatiekast” brand een lampje bij error. Dit wilt zeggen dat de gegevens voor de monitoring niet goed doorkomen, dit heeft verder geen consequenties voor de werking van installaties.

Als dit lampje brand hoeft u hiervoor geen melding te maken. Wij controleren alle adressen regelmatig van afstand om te controleren of alles functioneert, als de monitoring niet werkt merken wij dit en zullen verdere actie ondernemen om dit te herstellen.

Copyright © 2017 MCCInstallaties.nl. All rights reserved. | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑