Interesse in een warmtepomp?

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een passende warmtepomp voor uw woning.

Wat doet een warmtepomp?

Ontdek de kracht van onze luchtwarmtepomp, een geavanceerd systeem dat niet alleen uw huis verwarmt, maar ook voorziet in warm kraanwater. Deze innovatieve oplossing bestaat uit twee essentiële delen: de buitenunit, en de binnenunit, compleet met een 200-liter of 300-liter boilervat voor ruim voldoende warm water.

Het geheim zit hem in de buitenunit, die op ingenieuze wijze warmte onttrekt aan de buitenlucht. Hierdoor wordt één eenheid elektrische energie omgezet in meerdere eenheden warmte, waardoor zowel uw woning als kraanwater met een opmerkelijk hoog rendement worden verwarmd.

In uw goed geïsoleerde woning volstaat een warmwatertemperatuur van circa 30°C voor de verwarming, terwijl voor het warme kraanwater een watertemperatuur van circa 50°C volstaat.

Met deze slimme luchtwarmtepomp geniet u van efficiënte en duurzame verwarming. tevens ontdekt u de comfortabele warmte en het gemak van ons geavanceerde verwarmingssysteem, ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Waarom een warmtepomp?

1. Milieuvriendelijkheid: Luchtwarmtepompen gebruiken de warmte uit de buitenlucht om huizen te verwarmen, waardoor ze een duurzamere optie zijn dan traditionele verwarmingssystemen op basis van fossiele brandstoffen.

2. Lagere energiekosten op de lange termijn: Hoewel de initiële kosten van een luchtwarmtepomp hoger kunnen zijn dan die van traditionele verwarmingssystemen, kunnen ze op de lange termijn aanzienlijke energiebesparingen opleveren. Dit komt doordat ze efficiënter zijn in het gebruik van energie, waardoor de energierekeningen lager uitvallen.

3. Verwarming en koeling in één systeem: Veel luchtwarmtepompen kunnen niet alleen verwarmen, maar ook koelen. Dit maakt ze een veelzijdige optie die het hele jaar door comfort kan bieden.

4. Weinig tot geen brandstofopslag nodig: Omdat luchtwarmtepompen de warmte uit de buitenlucht halen, is er geen behoefte aan brandstofopslag zoals bij systemen die op olie of gas werken. Dit kan ruimte besparen en het gemak vergroten.

5. Minder onderhoud nodig: In vergelijking met verwarmingssystemen die op fossiele brandstoffen werken, hebben luchtwarmtepompen over het algemeen minder onderhoud nodig. Dit kan leiden tot lagere onderhoudskosten op de lange termijn.

6. Subsidies en belastingvoordelen: In veel regio’s bieden overheden subsidies, belastingvoordelen of andere financiële stimulansen voor het installeren van energiezuinige verwarmingssystemen zoals luchtwarmtepompen. Dit kan de initiële kosten helpen verlagen.

7. Minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen: Door over te stappen op een luchtwarmtepomp kunnen huiseigenaren hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen verminderen, waardoor ze minder gevoelig worden voor schommelingen in de energieprijzen en mogelijke beperkingen in de toekomst.

Al met al kunnen luchtwarmtepompen een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een efficiënte, milieuvriendelijke en kostenbesparende manier om hun huis te verwarmen en te koelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan