Interesse in een onderhoudscontract?

Vraag bij ons geheel vrijblijvend een passend onderhoudscontract aan voor uw installaties.

Service of storing?

Tijdens kantoortijden (08:00 tot 13:30)

088 - 05 95 900

Buiten kantoortijden

06 - 10 30 21 74

Mailen?

milou@mccinstallaties.nl

Wat zijn de voordelen van een onderhoudscontract?

Een onderhoudsovereenkomst is de sleutel tot een langere levensduur van uw CV-ketel/warmtepomp! Jaarlijks onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel/warmtepomp optimaal blijft functioneren. MCC Installaties biedt een professionele onderhoudsovereenkomst, zelfs voor ketels van 12 jaar oud. Dit garandeert niet alleen warm water en een behaaglijk huis, maar ook gemoedsrust. In geval van storingen staat onze 24-uurs storingsdienst paraat, zowel tijdens kantooruren via (088) 05 95 902 als buiten kantooruren op (06) 10 30 21 74. Kies voor zekerheid en vertrouw op MCC Installaties voor het welzijn van uw CV-ketel/warmtepomp.

 

  1. Verlengde levensduur: Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw CV-ketel, waardoor u investeert in duurzaamheid.
  2. Optimale prestaties: Een goed afgestelde en schoongemaakte CV-ketel presteert efficiënter, wat resulteert in lagere energiekosten.
  3. Betrouwbaarheid: Met een onderhoudsovereenkomst minimaliseert u het risico op storingen, waardoor u altijd kunt vertrouwen op warm water en een warm huis.
  4. Voorkomen van onverwachte kosten: Regelmatig onderhoud voorkomt vaak kostbare reparaties, waardoor u financiële verrassingen vermijdt.
  5. Professioneel advies: Onze vakmensen bieden niet alleen onderhoud, maar ook deskundig advies over eventuele verbeteringen of vervanging van uw CV-ketel.
  6. 24-uurs storingsdienst: In geval van urgente problemen staat onze storingsdienst paraat, zowel tijdens als buiten kantooruren, voor snelle en efficiënte oplossingen.
  7. Gemoedsrust: Met een onderhoudscontract van MCC Installaties geniet u van gemoedsrust, wetende dat uw verwarmingssysteem in deskundige handen is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan